Nissan Formula’ya hazır

Nissan Formula’ya hazır

Nissan pilotları Rowland ve Nato, GEN3 Evo ile yarışacakları sezon öncesinde son teknoloji ürünü yeni araçlarını ve yeni merkezlerini tanıttılar.

Nissan Formula E Takımı, 2024/25 ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonasında GEN3 Evo regülasyonları ile yarışacakları yeni araçlarını, bu sezon yarışacak pilot kadrosu eşliğinde yeni evlerinde tanıttılar.

Nissan Formula E Takımı, 9. Sezonun başında ilk kez görücüye çıktığından bu yana hayranlarının favorisi olan popüler kiraz çiçeği görünümünü önümüzdeki sezonda da kullanmayı tercih etti. Bu desen, Japon DNA’sına gönderme yapan Nissan’ın Formula E’deki kimliğinin artık bir parçası olarak kabul görüyor.

Japon ekip, geçtiğimiz sezon takımlar ve sürücüler şampiyonasında elde ettiği dördüncülüğün yanı sıra üreticiler şampiyonasında da üçüncü tamamladığı güçlü bir sezonun ardından 11.sezon için daha üst sıraları zorlamak için çalışacak.