Engin Altan Düzyatan temiz su için yollarda

Engin Altan Düzyatan temiz su için yollarda

Engin Altan Düzyatan temiz su için yollarda

Engin Altan Düzyatan Kanadalı Yardım Vakfı Human Concern International’ın (HCI) iyi niyet elçisi oldu.

Engin Altan Düzyatan, yıllardır yaptığı belgeseller ve farkındalık yaratan çalışmalarla dünyadaki su sorununa dikkati çekiyor.

Ünlü aktör bu alandaki farkındalık çalışmalarını küresel boyuta taşıdı. Düzyatan, İyi Niyet Elçisi olduğu Human Concern International’ın (HCI) düzenlediği ‘Water for Life’ (Yaşam İçin Su) adlı turu kapsamında Kuzey Amerika’ya gitti.

Su kıtlığına yönelik sürdürülebilir çözümleri teşvik etmeyi amaçlayan Engin Altan Düzyatan, Vancouver, Chicago, Dallas ve Los Angeles’taki özel organizasyonlarda görev alacak. 1 Temmuz’a kadar sürecek seyahati sırasında ünlü oyuncu Niagara Şelalesi ve turistik yerleri de ziyaret etti.