Vakko, EHL Group ile iş birliğine gidiyor

Vakko, EHL Group ile iş birliğine gidiyor

Vakko, EHL Group ile iş birliğine gidiyor

Vakko, eğitim alanında Vakko ESMOD Moda Akademisi ile başlattığı öncü girişimlere bir yenisini ekleyerek EHL Group ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Hospitality and Service adını taşıyacak okul, ağırlama alanında mesleki eğitim ve öğretim için mükemmellik standartlarını belirleyecek. Dünyanın en iyi otelcilik okulunun 130 yıllık deneyimi ile Vakko kültürünü ve servis kalitesini buluşturan iş birliği, gelecek nesillere ağırlama ve hizmet endüstrisindeki kariyerlerini inşa edebilecekleri heyecan verici bir fırsat sunacak.

Vakko School of Hospitality and Service adını taşıyacak İstanbul’daki okulda eğitimler, Ocak 2024’te başlayacak.

Okulun imza töreni önceki gün Vakko Hotel & Residence’ta gerçekleştirildi. Vakko Yönetim Kurulu Cem Hakko ve EHL Genel Müdürü Andre Mack, okul yöneticileri ve sektör temsilcilerinin katıldığı törende okulla ilgili ayrıntılar da paylaşıldı.