“Bu aldatılmaktan da berbat!”
“Bu aldatılmaktan da berbat!”
Özel hayatıyla magazin gündeminden inmeyen Serdar Ortaç, önceki gün ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’ isimli televizyon programına konuk oldu. 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan’dan 2019’da boşanan 52 yaşındaki popçu, evlenmeden önce yedi ay boyunca aşk yaşadığı Litvanyalı sevgilisiyle yaşadığı dikkat çeken olayı ilk kez anlattı.
Şarkıcı, “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna verdiği cevapla şaşırttı. Serdar Ortaç şöyle konuştu:
“Evlenmeden önce Litvanyalı sevgilim olmuştu. 6-7 aydır birlikteyiz. Uyandık, yatağın şiltesinin altında bir şişlik var. Kız banyoya indi. Zengin zamanlarım, öyle bir ev. Deli gibi aşığım. Şilteyi kaldırdım, bir günlük var. Kız günlük tutuyormuş. Günlüğü açtım, Litvanya bir şeyler yazıyor. ‘Şunları bir tercime ettirsem de, ne yazmış anlasam’ dedim. Fotoğrafını çektim, ertesi gün Türkçeye tercüme ettirdim.
Günlükte üçüncü sayfa; ‘benim burada ne işim var? Evimden gelip, burada ne yapıyorum? Bu herifle neden altı aydır birlikteyim? Allah’ım bana yardım et’. ‘Aldatıldın mı’ diyorsun ya, aldatılmaktan daha kötü. Yüzüme söyle, kalma benimle. Defol git Litvanya’ya, nereye gidiyorsan! Ama bunu yazma. Aldatıldım mı, sanmıyorum. Bu aldatmadan da berbat. Kız ‘Benim burada ne işim var?’ diyor. Ulan yedi aydır koynumdasın!”

